maanantai 1. kesäkuuta 2020

Luonnon voima

Olen pienestä pitäen ollut sellainen luonnonlapsi. Metsät ovat tulleet minulle hyvinkin tutuiksi paikoiksi ja niissä usein mieli lepää. Ei sen rauhoittavampaa olekkaan kuin astella pitkin metsäpolkuja tai kiivetä kalliolle kuunnellellen pelkästään metsän ääniä, lintujen laulua, lehtien havinaa tuulessa ja oksien risahtelua jalan alla kävellessä. 


Metsässä kaikki kiireet ja huolet unohtuu, on aikaa keskittyä vain siihen rauhallisuuteen ja mielen tyhjentämiseen kaikesta ikävästä. Vuosiin ei ole juurikaan ollut tilaisuutta mennä yksin metsiä koluamaan. Tuossa viikko sitten minulle onneksi osui siihen pitkästä aikaa hyvä tilaisuus ja ilmakin suosi tätä ajatusta :)
Exäni tullessa katsomaan lapsia luokseni, päätin ottaa kaassiin viltin, vesipullon ja piirrustus välineet ja suuntasin tarvikkeiden kanssa noin reilu kilometrin päähän sijaitseville kallioille :) Tämä tilaisuus osui juuri oikeaan aikaan ja tuntuu että sain taas siitä todella paljon virtaa jaksamista arkeen.


Kyllä vain luonnossa on ihmeellistä voimaa. Pienikin hetki siellä saa olotilan ihan toiselle taajuudelle ^_^
Tälläisiä hetkiä täytyy kyllä ehdottomasti järjestää itselle enempi <3Omat lempi paikkani luonnossa ovat kalliot metsissä, purojen läheisyydet ja järvenranta. Mikä on sinun lempi paikkasi? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti