tiistai 21. kesäkuuta 2022

Kesäkuu

 Kesäkuun alussa mulla oli ensimmäinen käynti kunnan mielenterveyspuolen lääkärillä. Sain diagnoosiksi keskivaikean masennuksen. Masennusdiagnoosi olisi lääkärin mukaan pitänyt minulle kirjata jo aikapäiviä sitten, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Lääkäriltä sain myös tehtäväksi etsiä itselleni traumaterapeutti johon sitten saisin hakea Kelan tukea, jahka sellainen löytyy. Vielä en ole saanut aikaiseksi etsiä terapeuttia, täytyisi se ottaa työnalle. Tässä on ollut niin paljon muutakin stressattavaa ja mä uuvun nykyään todella helposti jos alkaa liikaa tulemaan asioita jotka pitää hoitaa. 


Viime lääkärikäynnillä mulle annettiin myös elämäni ensimmäiset lääkkeet masennuksen hoitoon. Vielä keho totuttelee moisiin, eka päivä oli ihan hirvee. Oksetti, pyörrytti, nukutti ja janotti ihan koko ajan. Nyt on enää oikeastaan valtava jano jatkuvasti riesana sekä univaikeudet. Päivällä väsynys painaa todella paljon ja yöt menee pyöriessä. Toivon että nämä unihaasteet alkavat pian helpottamaan. Positiivisena puolena huomaan impulsiivisten ahdistuspurkauksien helpottaneen. Tilalle tosin on tullut tasapaksu apaattisuus. Pitkä tie on edessä mutta askeleita sen taittamiseen on nyt otettu. 

On tässä positiivisiakin asioita sattunut. Exän kanssa saatiin viimein meidän yhteisomistuksessa oleva omakotitalo myytyä ja yhteistä velkataakkaa vähennettyä roimasti. 


Lisäksi otimme ja varasimme mieheni kanssa hotelliloman Tallinnasta yhdessä Rammsteinin keikkalippujen kanssa heinäkuuksi. Meillä kyseisen bändin liput jo oli aiemmin mutta jatkuvien koronaperuutuksien vuoksi ne myytiin viime talvena kun emme uskoneet töiden takia sinne pääsevämme tänä kesänä, mutta lomaa saatiinkin järjestymään niin, että pääsemme sinne. Keikkahan oli itsessään eri lippupalveluiden kautta loppuunmyyty jo aikaa sitten, mutta onneksi bongasin Ikaalisten matkatoimiston pakettitarjouksen. ☺

Eli jotain pientä spesiaalia on tiedossa tälle kesää vaikka muuten meneekin minimaalisella budjetilla loma. 

Töitä on myös ollut todella niukasti tarjolla josta olen tyytyväinen. Olen saanut keskittyä omaan vointini kanssa taistelemiseen. Mullehan tuli sitten toukokuun lopussa se keuhkokuume, jota viime postauksessa arvelin. -_- 

Siitä toivuttuani olen alkanut jälleen kohottamaan omaa kuntoani ja tehnyt lähes päivittäin kävelylenkkejä sekä pyörälenkkejä. 

Viikon päästä on myös tiedossa jälleen tatuointiprojektin jatkamista. 😎 


Lämpöisiä kesäpäiviä teille, voikaa hyvin ❤❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti