maanantai 5. kesäkuuta 2017

Kukkuu

Olisikohan aika viimeinkin pyyhkiä pölyt pois tämänkin blogin päältä!! Luonnoksissani on monia monia tekstejä, jotka ovat jääneet valitettavasti vain luonnos asteelle! Syitä kirjoittamattomuuteeni on ollut monia, on ollut sairastelua, ollut jonkin asteista kevätmasennusta, ongelmia omasta minästä ja ongelmia omassa parisuhteessa!! Lisäksi rakas läppäri otti ja sanoi sopimuksensa irti ja en saa yhteyttä sitten millään tähän vanhaan pöytäkoneen rotiskoon vaikka kuinka haluaisin! Rahaa ei ole tällä hetkellä ostaa uutta läppäriäkään..joten joten... tässä ollaan! Mutta kaippa sitä täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa tätä koneen kuvatusta kesyttämään, josko meidän yhteistyö alkaisi jossain välissä sujumaan! :)


Tosiaan kuten sanoin niin kevät on ollut minulle tänä vuonna poikkeuksellisen raskas! En muista koska viimeks olen tuntenut oloni niin loppuun kulutetuksi, pakolliset askareet tulee päivittäin suoritettua, mutta mihinkään muuhun ylimääräiseen ei ole ollut energiaa! Valoa kuitenkin alkaa ehkä viimein näkymään tämänkin tunnelin päästä ja ehkä saan jälleen kiinni itselle tärkeistä asioista! :)


Mitään järin mullistavia tapahtumia ei tässä hiljaisuuden aikana ole tapahtunut, poika kasvaa hurjaa vauhtia, ollaan viikon verran viimein uskaltauduttu harjoittelemaan kävelyä, töissä menee epäsäännöllisen kiireisen mukavasti ja minä hommasin liput rockfestiin jossa esiintyy yksi pitkäaikaisin suosikkibändini Rammstein ja monta monta muuta kovaa bändiä!! Toivon todella että kelit suosivat, jos näihin viime päiviin on katsominen, taitaa keikkavaatteeni muodostua lähinnä pilkkihaalarista :`D  Sellainen pikakatsaus! Ihme kun täällä jaksaa kukaan enää edes roikkua kun on niin kovin ailahtelevaa ollut tämä minun kirjoitteleminen! Pahoittelut siitä ja arvostan suuresti teitä lukijoita, jotka olette jaksaneet seurata edelleen tämän blogin matkaa! ^_^ Pyrin pääsemään jälleen kiinni tähän rakkaaseen harrastukseen :)

Mitäs teille sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? ^_^

6 kommenttia:

 1. Mukavaa, että kirjoitit pitkästä aikaa tänne. :) Ja tietenkin odotan myös tulevia postauksia innolla! Olet aina osannut kirjoittaa kiinnostavista aiheista. Itsellänikin bloggaaminen ja muu kirjoittaminen viime aikoina takkuillut syystä X. Pitkään oli sellainen tunne, ettei mulla ollut mitään annettavaa. Nyt taas on melkein päin vastoin, mutta ei tiedä mistä aloittaisi kertomisen! :D Näytät muuten tosi hyvältä ja henkisesti vahvalta, vaikkakin ilmeestäsi on aistittavissa jonkinasteista surumielisyyttä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ^_^ mukava kuulla että joku kaipaa tekstejäni, ehkä tuokin tieto auttaa innostamaan kirjoittamiseen vielä enempi :) voi ala ihmeessä myös kirjoittamaan :) tämä on kyllä ihana harrastus, kun vain pääsee taasen kiinni :)

   Poista
 2. Vauva-arki voi joksus olla tosi raskasta ja aiheuttaa alhaista mielialaa ja etenkin parisuhde on koetuksella. Monet tekee kumppanin kanssa sopimuksen lapsen synnyttyä, että oli miten paskaa tahansa, ensimmäisen kolmen vuoden aikana ei erota. Lapsen kasvaessa arki helpottaa. Muistan, kun esikoinen oli vauva, niin mua vitutti koko ajan ja toisen naama ärsytti. Ku Ronja kasvo, niin sitä vähemmän se miehen naamakin ärsytti :DD Nyt meillä on uus vauva ja taas on tämän mamman hermot ajoittain koetuksella ja isännän naama ärsyttää. :DD Mutta onneks sitä tiedostaa tän, joten osaa suhtautua siihen oikein.

  Paljon tsemppiä sulle ja teidän arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla sinustakin hieman ^_^ juu itte oon ollu tosi yllättynyt siitä miten raskasta tää on ollu henkisesti! Toki tiesin että raskasta tulee olemaan, en koskaan edes kuvitellutkaan, että vauvavuosi menisi jotenkin vain toisella kädellä hämmentäen ohitte.. mutta lähinnä yllätyin siitä, että mistä ns,aiheista se kenkä puristaa ja eritoten kui ison muutoksen sitä itte käy lävitte henkisellä tasolla ja se uuteen minään tutustuminen on ollut todella haastavaa!! :P

   Kiitos paljon tsempeistä <3 eiköhän tästä taas pikkuhiljaa etie päin mennää :) mut hei tsemppiä myös sinne arkeen ja onnea uudesta tulokkaasta ^_^

   Poista
 3. Kivaa, että oot palannu! Tsemppii ja jaksamista sulle, kyllä se varmasti helpottaa, varmasti jo kesän valo ja lämpö saa paremmalle mielelle, tää vuosi on ollut niin ankeen harmaa pitkään. Ja ps ihanan pirteet hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 mieltä lämmittää jo pelkästään sekin kun tietää millaiset tukijoukot sitä oikeasti omaa niin läheisissä kuin myös näköjään teissä siellä ruudun toisellakin puolella <3 :') olen kovin otettu! ^_^
   Itsekkin tykkään kovin nykyään hiuksistani, on vähän erilainen kun mihin on totuttu vuosien varrella :D

   Poista