torstai 16. maaliskuuta 2017

Kun kaikki tuntuu kaatuvan!

Moikka vaan pitkästä aikaa! Hengissä ollaan vaikkei se olekkaan ollut ihan itsestään selvyys nyt viime aikoina! Viime postauksessa kerroin tuosta pojan sairaala reissusta.. No nyt oli hiljan minun vuoroni jälleen tuijotella sairaalan seiniä. Se alkoi yhtäkkiä noin nelisen viikkoa sitten. Töissä minulle nousi kuume ja työpäivän jälkeen riensin työterveyteen hakemaan sairaslomaa! Sain sitä kolme päivää ja koko tuon 3 päivää tärisin kotona liki 40 asteen kuumeessa! Sain lähetteen terveyskeskukseen tarkempiin kokeisiin ja tulehdusarvojen ollessa yli 200 minut vietiin ambulanssilla sairaalaan. Sairaalassa selvisi, että tulehdusarvoni huiteli miltein 400. Vakava keuhkokuume. 

Sairaalassa oleilin miltein 5 päivää ja kotiin sain vajaan viikon  sairasloman kera antibioottien! Olo lähti ihan hyvin kohentumaan ja kun sairasloma loppui pääsin jatkamaan jälleen töihin! No töissä nyt kerkesin sen viikon verran olemaan kunnes taas nousi kuume :( no tulehdusarvothan ne siellä oli taas lähtenyt nousuun ja uutta antibioottikuuria kehiin! Tänään sitten kävin uudelleen lääkärissä joka totesi, ettei päästä minua viellä töihin kun oli tulehdusarvot viellä koholla. Vaikka joudunkin viellä olemaan sairaslomalla, olin silti iloinen kun ajattelin, että nyt saan ainakin kunnolla tervehtyä ja olisin sitten täydessä iskussa töissä! Mulla oli muutenkin ihan voittaja fiilis koko päivän, oli pitkästä aikaa tunne että kaikki kääntyy hyväksi jahka saan viellä itseni terveeksi! 
No sitä olotilaa ei tarvinnut kauaa tuntea! Esimieheni soitti ja tiedusteli syytä noin kovaan sairastumiseen, ja muistutti että olen viellä koeajalla, että täytyy miettiä mitä minun kanssa tehdään! Se tästä ny viel puuttuisi jos saisin kenkää sen takia että oon sairastunut :'( ymmärrän toki työnantajan näkökulmasta tilanteen mutta tuntuu tää vaan niin helvetin epäreilulta!! Toivotaan ny parasta et tää tauti menisi nyt tällä viimein ohi ja että saisin pitää työni! Aika näyttää... miksei koskaan voi asiat olla kahta tuntia pidempään oikeasti hyvin??

6 kommenttia:

 1. Voi ei, tosi kurjan kuuloinen tilanne! Toivottavasti menisi nyt jo ohi ja työpaikalla ymmärrystä riittäisi. Flunssan, keuhkokuumeen yms. saaminen on kuitenkin aikalailla tuuripeliä, vaikka miten käsiä pesisi ja yrittäisi terveydestä huolehtia. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä Maru <3 <3
   Ehkä eniten turhauttaa ja ahdistaa juurikin se kun en ole itse tätä sairastumista tilannut ja nyt sitten sen takia juuri saatu työpaikka on vaakalaudalla! Sen viellä jotenkin pystyisi mielessä käsitteleen et jos olisi itse töpeksinyt niin pahasti et sen takia joudutaan miettimään mun jatkoa töissä!! Toki on tilanne nytkin ymmärrettävä, mutta niin epäreilun tuntuinen..ääh.. toivotaan nyt että saisin pitää työni tai korkeintaan saisin siirron johonkin kevyempää työtä sisältävään toimipisteeseen!! aika näyttää!!

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinulle ja toivotaan et pia olisit selättänyt taudit!
  Onpa törkeä työnantaja... EIhän toi oo millään tavoin reilua jos kipeenä olet! Jospa työnantajakin nyt ymmäärtäisi ja saisit pitää paikkasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta joka suhteessa :) aika näyttää! Kiitos paljon <3

   Poista
 3. Voi ei! Mä oon parin kerran keuhkokuumeen sairastanu, ei ollu kivaa. Tsemppii ja paranemista sulle! :) Ja pidetään peukkuja, että työjututkin menee hyvin, tuntuu kyllä tyhmältä, että sinä saisit kärsiä siitä, että olet kipeä. Eikä mikään pikku flunssa kyseessä, keuhkokuume on vakava juttu.

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Toivottavasti olos on jo parempi ja sairastumiset loppuis!

  En tajunnu yhtään kun en oo blogia pahemmin päivitellyt että oot muttanut uuteen osotteeseen ja oon ilonen et päsen taas seuraamaan sun juttuja! ajattelin itekki ottaa itseäni niskasta kiinni kun elämä menny tuhansia voltteja! Ihanaa kesän alkua <3

  VastaaPoista