maanantai 22. lokakuuta 2018

Uusia tuulia

Heipparallaa!

Elämäni heitti kuperkeikkaa oikein huolella tuossa joitain viikkoja sitten. Ei kovin hyvällä tavalla, mutta siitä seurasi hyviä asioita. Kirjoitan noista tapahtumista tarkemmin ihan omassa tekstissä. Nyt vain tulin kertomaan, että minä ja pikkumiehet muutimme omaan isoon kaksioon ja itsellä olo pitkästä aikaa keveä ja tunnen voivani jälleen hengittää. :) Olemme siis tällä hetkellä aviomieheni kanssa asumuserossa. Asiaan ei liity mitään kolmansia osapuolia yms. Mutta se selviää teille ihan omassa kirjoituksessa.
Tällä hetkellä nukumme puhallettavalla vieraspatjalla, ympärillä vain muutamia omia tavaroita, mutta pikkuhiljaa koitetaan saada tästä kodikas ja viihtyisä. Eilen sain nipistettyä varoistani rahat halpaan imuriin ja mikroon. Rahatilanteen kohentuessa koitan tehdä päätöksen pyykkikoneen ja sohvan väliltä. :D

10 kommenttia:

 1. Harmi että jouduit tuohon ratkaisuun, mutta hyvä jos tilanne tuntuu helpommalta!
  Onneksi kaikkea saa halvalla käytettynä ja useimmiten vielä ihan hyväkuntoisena kaikenlisäksi. :)
  Jaksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onneksi ihmiset paljon pistävät kiertoon tavaraa niin ei tarvitse uutena ostella kaikkea. Tuntuu että pää on iHhan pyörällä pelkkien arkisten asioiden ostamisessa "jaa niin, eihän mulla oo ees vessapaperia, jaa niin tiskiharja.. vessanpesuharja" :'D kaikkeen tommosee pieneen menee yllättävän paljon rahaa ja mitä ei muista ees ajatella kun niitä pitää niin itsestäänselvyytenä :D
   Kiitos paljon <3 helppoa tämä ei ole ollut ja ei varmasti ole vielä hetkeen, mutta ehkä tästä pikkuhiljaa päästään taas jaloilleen :)

   Poista
 2. Paljosti tsemppiä uuteen elämäntilanteeseen teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maru <3 eiköhän tämä tästä kun vain saadaa pakolliset asiat hoidettua ja päästään vain nauttimaan elämästä :)

   Poista
 3. Hyvä jos voitte kuitenkin ihan hyvin. <3 Jaksamista teille! (En osaa sanoa mitään järkevämpää.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Desdemona <3 aina ei tarvitse sanoakkaan mitään, läsnäolo pelkästään merkitsee jo äärimmäisen paljon ^_^ <3

   Poista
 4. Tsemppiä täältäkin ♥ En tunne tilannetta, mutta vahva tunne että ratkaisu on oikea sinulle. Pikkuhiljaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Selena. <3 Viime ajat ovat olleet todella raskaita ja välillä tunnen kulkevani kuin sumussa. Mutta ehkä tämä tästä kun alkaa tottumaan uuteen elämäntilanteeseen niin oppii myös nauttimaan siitä. :)

   Poista
 5. Tsemppiä sinne uuteen elämäntilanteeseen! <3 Tavallaan hyvä, että jonkinlaista ratkaisua tuli eteen, vaikka se ei välttämättä vielä tunnukaan siltä. Mutta epätietoisuutta parempi vaihtoehto on. :) Ajatuksissa olet, toivottavasti saat kaiken tarpeellisen uuteen kotiin ja pienestähän se lähtee. <3 En oikein osaa muotoilla muuta tähän... :O :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 juu eipä sitä ihminen ihmeitä tarvitse ympärilleen ja nyt sitä parhaiten huomaa kuinka paljon turhaa rojua on tullut haalittua. Kaiken vanhan mikä jää vanhaan osoitteeseen ja joita aviomieheni ei tarvitse, aion ne myydä kirpputorilla pois tai kahjoittaa pois jos siellä ei enää kaupan mene.

   Poista