tiistai 3. huhtikuuta 2018

Hellurei!

Ajattelin tulla vähän kertomaan pikaisesti kuulumisia. Hengissä ollaan edelleen. Jäin töistä ensin kesälomalle ja siitä suoraan alkoi 16.3 virallisesti äitiysloma. Ja voin sanoa että tämä aika ei ole lomaa nähnytkään!! Ensimmäiset 2-3 viikkoa meni puhtaasti siinä kun sain riesakseni hyvin aaltoilevan flunssan retaleen -_- Välissä saattoi olla aina muutama päivä ihan hyviä päiviä, jolloin ehdin jo ajattelemaan, että jes tämä tauti on selätetty. No eikös se sitten jo seuraavana päivänä ilmoittanut olemassa olostaan jälleen hirmuisen tukkoisella, flunssaisella ja voimattommalla olomuodollaan. Päivät on menny lähinnä selviytymiseen, pakolliset kotityöt on tullu hoidettua, mutta mihinkään ylimääräiseen ei todellakaan ole riittänyt energiat. Reilu viikko sitten olo oli jo todella hyvä ja energinen, aloin kotona tekemään pientä maalailu remppaa. Sain jopa tulevalle perheenjäsenelle pestyä vaatteet valmiiksi lipaston laatikoihin..ei tarvitse alasti häntä synnäriltä kotiuttaa xD Noooo tais olla sitä kuuluisaa tyyntä myrskyn edellä..


Pääsiäisen pyhäthän meillä alkoi todella railakkaasti oksennustaudin merkeissä. Ensin esikoinen alkoi yllättäen oksentamaan todella rajusti, siinä meni yksi matto ja kolmet petivaatteet -_-  Sain myös kokea oman osani tästä oksennusryöpystä... No esikoisella tämä tauti onneksi helpotti sen yhden tuskaisen yön jälkeen. Tästä menikin hurjat 1 ja puoli päivää kun aloimme mieheni kanssa puolestaan oksentamaan kilpaa. Voin sanoa, että näin raju mahatauti yhdistettynä loppuraskauteen ei todellakaan ole kokeilemksen arvoinen asia! En muista koska mulla olisi oikeasti ollut niin hirveä olo kun mitä ny viimoset 3 päivää on olleet. Nyt vasta tänään alkaa ensimmäisen kerran tuntumaan siltä, et aletaan olemaan elävien kirjoissa. Viime iltana alkoi jo synnytykseen viittavat merkit ilmenemään ja vaikka kuinka haluaisinkin tämän raskauden jo olevan ohitte, niin en välttämättä olisi halunnut kokea synnytystä oksennusten ja ripulien lomassa :'D
Onneksi lähtöä ei viime yönä kuitenkaan tullut, jännityksellä odotellaan h-hetkeä. Viime viikolla neuvolalääkäri pudotti vielä sellaisen mukavan pommin, että vauva on ultran mukaan 2 viikkoa suuremman kokoinen, kun mitä sen tällä hetkellä kuuluisi olla. Olin siis tuolla käynnillä 36+3 viikoilla ja vauva siis oli jo tuolloin ultran mukaan 3622g painoinen (esikoinen painoi syntyessään siis tuon 3630g -_-'), että vähän jäi tämä tilanne hirvittämään. Tayssiin lähti asiasta informaatiota ja lääkäri sanoi, että sieltä mahdollisesti tulee kutsua uusiin tutkimuksiin, jos nyt vauva ei päätä itse syntyä ennakkoon ennen tuota kutsua. Että että.. Jännän äärellä ollaan!


Toivottavasti teillä muilla on ollut paremmat pääsiäisvapaat :)

6 kommenttia:

 1. Voi ei miten rankan kuuloista on sulla ollut (ja koko perheellä oikeastaan)! Voimia paljon ja toivottavasti kaikki menee hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sitä suotta helpommalla menemään kun voi vaikeammankin kautta elää :'D kiitos paljon <3 eiköhän tämä tästä taasen omalla painollaan ala sujumaan :)

   Poista
 2. Jaksamisia ja paranemisia! <3 Toivottavasti sairastelut on nyt sairasteltu ja voit rauhassa keskittyä loppuraskauteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ^_^ nyt on sairastamiset selätetty onneksi, nyt vain alkaa jo olo olemaan jo vähän tukala tämän ison masupallon kanssa :'D allergiakin alkaa mukavasti kolkuttelemaan tuossa nurkan takana ja mitään lääkkeitä ei saa syyä :'D tää alkaa oleen jo niin koomista, ettei voi kun nauraa :D ehkä kohta saadaan helpotusta!:)

   Poista
 3. Mulla oli esikoisen synnytyksessä syömäkielto. Olin sektiovalmiudessa, kun vauvan sydänäänet laski klo 8 aamulla. Hän syntyi illalla 19:30 illalla. Olin syönyt edellisenä iltana klo 20 viimeisen palan pizzaa, eli vuorokausi syömättä. Noin 16 iltapäivällä alkoi aivan hirveä migreeni. Että voin vaan kuvitella millaista olisi synnyttää vatsataudissa. :D Onneksi et joutunut kokeilemaan.

  Meillä oli muutama viikko sitten vatsatauti koko porukalla. 6 v esikoinen aloitti ja koko muu perhe jatkoi 2 vrk myöhemmin. Ei ollut yhtään kiva kun 5-kuinen neiti oksensi ja ripuloi. Onneksi hän voi koko ajan hyvin, eikä häntä itseään tuntunut yhtään haittaavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ootpa joutunut olemaan pitkään syömättä :O voin vain kuvitella kuinka heikko olo sinulla on mahtanut olla :(
   Voi ei teil on koko poppoo sairastanut vatsataudin :( onneksi perheen pienin selvisi olosuhteisiin nähden hyvinvoivana <3 ei ole kyllä ollenkaan mukava tauti se :(

   Poista