maanantai 31. tammikuuta 2022

Voihan korona

Nyt se tauti sitten tavoitti meidätkin. Ensin oireili pienin puolituinen, jolle nousi ihan pienellä ajalla kuume ja vointi huononi silmin nähden. Yhden vuorokauden hän oli vähän huonolla jaksamisella, mutta tauti väistyi hänen kohdallaan todella nopeasti ohitse. 

Vanhempi puolituinen aloitti viime viikon tiistaina kuumeen kera oksentamisen. Mutta onneksi hänenkin kohdalla tauti oli nopeasti selätetty. 


Eilen puolestaan teimme miehekkeen kanssa molemmat koronatesteistä positiiviset tulokset. Itsellä tällä hetkellä lieviä flunssan oireita ja pientä limaisuutta keuhkoputkissa, sekä väsymystä. Mies on pientä nuhaa lukuunottamatta hyvävointinen. Toivottavasti oireet eivät tästä enää pahene ja sairastuttaisiin näinkin lievinä tauti nopeasti ohitse. 🙏 Ärsyttävään kohtaan tämä tauti iski, kun itselläni juuri meneillään työharjoittelu. No ei auta itku, toisaalta on suoranainen ihme, että olemme onnistuneet välttämään taudin näinkin pitkään. Eiköhän sen koulunkin saa jossain kohtia järjestymään jahka tästä päästään terveiden kirjoihin takaisin. 


Kyllähän tämä omalla kohdalla kieltämättä hieman pelottaa. Edellisestä keuhkokuumeesta ei ole kuin puoli vuotta aikaa. Tämän lisäksi omat keuhkoni ovat jo valmiiksi vajaakuntoiset toistuvien kehkokuumeiden takia. Toivon todella, että rokotteet tuovat tässä kohtaa suojan tätä tautia vastaan, jottei oireet pahenisi. Aika näyttää kuinka tässä käy. 


Toivottavasti te muut olette välttyneet sairastamiselta 💖

6 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista koko perheelle, ja toivotaan tosiaan että tauti selätetään vain lievillä oireilla <3 Niin se vaan on kääntynyt päälaelleen, että vaikka alussa tartuntaluvut oli huimia, niin oikein kukaan ei tuntunut tietävän ketään joka olisi sairastunut. Nyt taas tuntuu, että tuttavapiirissä on enemmän taudin sairastaneita kuin siltä välttyneitä. :/ Noh jospa näiden tapausten myötä saataisiin tämä kiertävä riesa vihdoin väistymään normaalin elämän tieltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Toivon myös todella, että tämä tautitilanne pian helpottaisi. Huomaa että joka puolella ihmiset alkavat olemaan niin kärttyisiä ja uupuneita tähän tilanteeseen. Onneksi vielä toistaiseksi olen säästynyt isommilta oireilta, lieviä keuhkoputkissa tuntuvia oireita on, toivottavasti ei mene pahemmaksi.

   Poista
 2. Toivotaan, että sun oireet ei pahene! Ja että pystyt lepäämään ja toipumaan rauhassa. 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella yllättynyt miten vähillä oireilla selvisimme koronasta, lapsilla taisi pahimmat oireet olla. Suurin haaste oli saada kaksi viikkoa kulumaan lähes kokonaan neljän seinän sisällä, onneksi ulkoilu oli sallittua ja mahdollista toteuttaa koronaturvallisesti.

   Poista
 3. Voi ei! Pikaista paranemista teille kaikille, ja toivottavasti oireet on pysyneet lievinä. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Onneksi selvittiin kaikki suhteellisen lievillä oireilla ^_^

   Poista