tiistai 25. lokakuuta 2016

Alku

Tervehdys!

Tämä ensimmäinen postaus on aina se haasteellisin. Oon jo tovin miettinyt uuden blogin aloittamista ja nyt tulin sitten siihen pisteeseen, jossa sen tekeminen muuttui ajankohtaiseksi. Olen siis näkyillyt blogimaailmassa monessakin eri blogissa joista My Little Fantasy World-blogi on kaikista pidempiaikaisempi blogi jonne olen purkanut laidasta laitaan asioita. Sitä tulikin kirjoitettua jotakuinkin tasan 5 vuotta. Tässä muutama vuosi sitten aloin kirjoittelemaan rinnalle Haamuperhe-blogia, joka käsitteli ensin perhehaaveita/lapsettomuutta ja sen jälkeen raskausaikaa ja vauva-arkea. Olen alkanut kuitenkin kokemaan useamman eri blogin kirjoittamisen hirmu stressaavaksi ja aikaa vieväksi puuhaksi. Inspiraatio oli jatkuvasti kateissa ja murehdin mitä ihmeellisempiä asioita blogeihini liittyen. Pikkuhiljaa alkoi kytemään ajatus ihan uuden blogin rustaamisesta ja tässä sitä nyt ollaan! :)


Uusille lukijoille pientä infoa:
Elikkä tätä blogia kirjoittelee 88-vuonna syntynyt nainen, joka on samalla äiti 02/16 syntyneelle pikkumiehelle ja aviovaimo 88-vuonna syntyneelle miehelle. Asumme omakotitalossa Pirkanmaalla ja täällä tassuttelee myös sekarotuinen koiramme Sara. Tyyliltäni olen tummiin pukeutuva, rock/punk- ja gootti tyyliä ihannoiva, violettia väriä palvova ja erinäiseen krääsään hukkuva persoona. Minut saattaa bongata metsissä samoilemassa, kirppareilla koluamassa, kahvilassa rentoutumassa tai ihan vain kauppoja kiertelemässä. Lisäksi nautin elokuvien katselusta/keräilystä, kynttilöiden loisteesta, vasta leikatun nurmikon tuoksusta, kakkujen leipomisesta, legojen keräilystä, luonnon hiljaisuudesta, mummuvaarilan lämmöstä ja oman pojan leikkien seuraamisesta.
Edeltävää blogia seuranneet tietävätkin synnynnäisestä henkitorvenahtaumastani, joka on tuonut elämääni paljon surua ja ahdistusta rankan koulukiusaamisen takia, josta kuitenkin olen selviytynyt ja yli päässyt melkoisen hyvin. Joka tosin ajoittain myös aiheuttaa pieniä harmittavia tilanteita, mutta ei kuitenkaan koskaan elämästäni poistu.
Minut tunnistaa möreän äänen lisäksi myös vaihtelevasta tukkatyylistä ja omituisista jutuista. Ja heikkohermoisille tiedoksi: blogini tulee taatusti sisältämään paljon kirjoitusvirheitä, koska en ole mikään pilkkupoliisi ja keskittymiseni on sisällön tuottamiseen, niiden miljoonien pilkkujen puuttumisen sijaan. Aiheita täällä tosiaan tulette näkemään ihan laidasta laitaan niin mielipidekirjoituksista, arkikuulumisiin ja hömppäjuttuihin, harrastuksia sivuuttamatta. Tulette varmasti oppimaan minusta yhtä jos toista matkan varrella :)


Pidemmittä puheitta: Toivotan niin uudet kuin vanhatkin seuraajat lämpimästi tervetulleiksi <3

2 kommenttia:

  1. Jee, ihanaa kun sait uuden blogin pystyyn. Toivottavasti kirjoittaminen nyt tämän myötä alkaa tuntua luontevammalta! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii ^_^ itsellä ainakin nyt tuntuu huomattavasti kevyemmältä! Oon kyllä muutenkin ihmisenä sellainen, että kaipaan välillä täys uudistusta johonkin, on se sit tukkatyyli, kämpän järjestys tai vaikka uusi blogi :) ajan kanssahan sen näkee et kuinka tässä käy, mutta nyt on ainakin paljon innostuneempi olotila ^_^

      Poista